Margherita, poze sexy la piscină! Cum a fost surprinsă fata Clejanilor

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
30/05/2018, 11:40
Margherita, poze sexy la piscină! Cum a fost surprinsă fata Clejanilor GALERIE FOTO
Margherita adoră să pozeze în ipostaze sexy

Margherita, poze sexy la piscină! Fata Clejanilor a încins internetul cu imagini provocatoare, că de… are și cu ce! Chiar dacă de curând s-a afișat cu un tânăr chipeș despre care presa vorbește că Ioniță l-a și acceptat ca ginere, fiica Vioricăi a pozat ca și cum nu ar avea nicio obligație.

De-a lungul timpului, Margherita a pozat în ipostaze care de care mai… exotice. Fără inhibiții, dar și fără haine prea  multe sau chiar topless, fata Clejanilor adoră să încingă imaginația bărbaților. Ceea ce vede iubitul ei în dormitor, Margherita a ținut să scoată în evidență și pe rețelele de socializare. Să nu mai vorbim, însă, de aparițiile la piscină. După ce și-a operat sânii, Margherita nu ratează nici o ocazie să îi expună în cele mai ”neîncăpătoare” costume de baie sau rochii. Rezultatul? De neegalat!

Margherita, poze sexy la piscină

Pozele sexy cu Margherita la piscină sunt un deliciu pentru publicul masculin de la noi. Se știe că fiica lui Ioniță de la Clejani, după ce a trecut de 18 ani, are liber să facă ce vrea, chiar dacă tatăl ei s-a arătat de-a lungul timpului mai sever decât alții. Nu știm însă, dacă imaginile cu fiica sa au ajuns și sub privirile lui. S-ar putea ca acestea să nu fi încins doar imaginația bărbaților, ci și spiritele în căminul Clejanilor!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×