Margherita de la Clejani a ajuns la spital de urgență, la Asia Express! Ce s-a întâmplat la Antena 1

Margherita de la Clejani a ajuns la spital, la Asia Express. Medicii au intervenit de urgență după ce artista acuza dureri de cap și frisoane și chiar părea sleită de puteri din cauza lipsei somnului și a hranei.

„M-am trezit din somn și îmi era foarte frig, aveam frisoane, tremuram…am transpirat excesiv, am udat cearceaful… Mi s-a pus negru în fața ochilor, simțeam niște dureri puternice în cap, nu puteam să mai stau în picioare.

Margherita de la Clejani a ajuns la spital, la Asia Express

Îmi pare rău că trebuie să ajung la spitalele de aici. Sunt un om foarte sensibil și reacționez mereu când sunt scoasă din zona mea de confort. Sper să-mi revin din toată această stare de rău, să tratez cauza și să reîncep cu forțe noi, așa cum mi-am dorit de când am reintrat în concurs”, a spus artista, la ”Asia Express”.

Artista acuza dureri de cap și frisoane, astfel că medicii au intervenit de urgență

Cântăreața a povestit în ultima ediție a reality-show-ului cum s-a pregătit pentru experiența care i-a schimbat viața imediat ce a pășit în Sri Lanka și cu ce probleme se confruntă. „Eu cred că i-ar fi fost foarte greu acelui băiat să mă spele pe mine pe cap având extensiile astea lipite care mi-au căzut jumate de când sunt aici, în emisiune. Extensiile astea mi le-am pus înainte de emisiune, m-am pregătit foarte tare, dar mi-au căzut jumate.

Colegă în aventura din Sri Lanka i-a fost Iuliana Luciu

Mi-am pus acid în buze, mi-am pus extensii. Încep să mă descompun încet încet aici, în Sri Lanka. Nu mă simt ok, nu mă simt bine. Iuliana e veselă, are doar un singur scop, nu o interesează…”, a explicat Margherita de la Clejani.