Mara Bănică a făcut accident rutier: „Mă izbesc din impact cu pieptul de volan”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/03/2017, 22:09
Mara Bănică a făcut accident rutier: „Mă izbesc din impact cu pieptul de volan” GALERIE FOTO

Mara Bănică trece mereu prin probleme. Recent, vedeta a suferit un accident de maşină, dar, din fericire, situaţia ei nu a necesitat o vizită la doctor.Jurnalista se întorcea de la o şedinţă de tratament pentru eliminarea cearcănelor, dar fericirea ei a fost imediat distrusă. În drumul spre casă, vedeta şi-a lovit maşina.

„In 200 de metri, un cetatean rateaza triunghiul cu „cedeaza trecerea”. Si el si bolidul lui. Îl iau in plin, eu pe Eminescu cu prioritate, el pe semi-Eminescu, fara prioritate. Ma izbesc din impact cu pieptul de volan. Imi revin si imi arunc ochii in retrovizoare: nu, nu visez. Ultrasunetele chiar scot cearcanele! Apoi cobor. Dezastrul e la masini. Sub ochii mei, e soare! Scap de cearcane! Cum spuneam, nu mi dau seama cum mi a fost ziua..”, a fost mesajul public ar jurnalistei.

Nu a spus care au fost următoarele demersuri, dar vedeta nu a fost foarte afectată de incident. După cele spune, Mara Bănică se bucura pentru faptul că a scăpat de imperfecţiuni.

Mara Bănică este jurnalistă. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan, care durează de doi ani, şi are un băieţel dintr-o relaţie anterioară. Mara Bănică a fost prezentatoarea emisiunii ”Capcana Seducţiei” de la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×