Mara Bănică, accidentată și înjurată grav! Prin ce a trecut vedeta!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
31/05/2018, 19:23
Mara Bănică, accidentată și înjurată grav! Prin ce a trecut vedeta!GALERIE FOTO
Mara Banica accident

Mara Bănică a avut parte de o situaţie neaşteptată miercuri, atunci când se afla în trafic. Aflată pe un drum cu prioritate, cunoscuta jurnalistă s-a trezit lovită uşor în lateral de un şofer neatent.

Situaţia nu a fost atât de gravă până când Mara Bănică i-a văzut reacţia şoferului vinovat atunci când i-a propus să completeze o constatare amiabilă, scrie spynews.ro. Deşi era vinovat şi trebuie să plătească, şoferul s-a arătat ofuscat de faptul că Mara Bănică i-a cerut să facă asta şi a reacţionat total nepotrivit.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mara Bănică, accidentată și înjurată de un șofer neatent

„Nu vrei tu să îmi sugi ****?”, a reacţionat bărbatul vinovat, a spus Mara Bănică în exclusivitate. După ce a observat că nimic nu se poate rezolva pe cale amiabilă, Mara Bănică a plecat la poliţie pentru a depune o plângere. Acum, vinovatul este căutat de poliţie nu numai pentru accidentul minor din trafic, ci şi pentru agresiune verbală. Locul în care a avut loc incidentul este monitorizat video, aşa că există şi dovadă a tuturor celor care s-au întâmplat.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×