Mama fetei ucise nu își poate reveni din șoc! ”Estera trebuia să meargă în clasa zero”

în Poze haioase
01/05/2018, 14:05
Mama fetei ucise nu își poate reveni din șoc! ”Estera trebuia să meargă în clasa zero” GALERIE FOTO
Mama fetei ucisă nu își poate reveni din șoc

O fetiță de doar cinci ani a fost ucisă cu sânge rece în Baia Mare, după ce a fost batjocorită de călăul său. Estera trebuia să meargă la școală la toamnă. Mama fetei ucisă nu își poate reveni din șoc. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Bunica copilei a povestit presei în ce împrejurări a dispărut Estera, dar și cine a găsit-o fără suflare într-o clădire dezafectată din zona unde locuia micuța.

Mama fetei ucisă nu își poate reveni din șoc. Copila a fost găsită de frații ei

„Mama fetiţei era jos, spăla palierul. Fetiţa s-a dus afară. Era cam ora 8.00 seara. Apoi am văzut că la ora 09.00, nu a venit încă în casă. La ora 10.00, nu a venit, iar fraţii ei au început să caute peste tot, până la gard. Nu au găsit-o. Între ora 10.00 şi 11.00 (22.00 – 23.00 – n.r.) a găsit-o moartă acolo (în clădirea dezafectată, n.r.) sora ei de 17 ani şi cu fratele de 12 ani, care umblă la şcoală. Ăştia doi copii au găsit-o. Copilul s-a speria foarte tare. Gândiţi-vă în ce hal s-au speriat, să o găseşti personal pe sora a moartă. În ce hal au fost fraţii ăştia doi”, spune bătrâna. Apoi continuă să se plângă şi ea de numărul mare de accidente şi incidente ce au avut loc în ultima vreme aolo. „Pe un copil l-a auncat în cap de la geam, anul trecut. Alţii trei s-au înecat la bazine. Numa’ probleme avem aici”, mai spune ea. „Estera trebuia să meargă acuma la toamnă la şcoală. Nu ştiu cine ar fi putut fi criminalul, dar cineva a zis că l-a văzut când o trăgea pe fetiţă de mână”, spune o altă femeie de pe palierul care a devenit neîncăpător pentru toată mulţimea care sa adunat în jurul femeii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×