Cum arată în viaţa reală celebrul Malone! Pare greu de crezut, dar arată mai „ciudat” decât în serialul lui Bendeac

în Reality show
09/11/2017, 17:29
Cum arată în viaţa reală celebrul Malone! Pare greu de crezut, dar arată mai „ciudat” decât în serialul lui Bendeac GALERIE FOTO

Dar v-aţi întrebat vreodată cum arată „tovarăşul” lui Roby Roberto în realitate? Ei bine, actorul, pe numele lui din buletin Vlad Drăgulin, arată mai „tare” în viaţa de zi cu zi decât în serialul lui Mihai Bendeac. VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO!

În vârstă de 27 de ani, Malone cel real a urmat cursurile Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, iar în 2012 a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, la clasa profesorului Doru Ana, şi este un noncoformist adevărat, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A mai jucat alături de Mihai Bendeac, interpretându-ul în sketchurile difuzate în trecut în cadrul show-ului „În Puii Mei” pe faimosul „Nicuşor de la Brăila”, unul dintre cele mai comice personaje „inventate” de Bendeac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×