Ce ruşine! Un stadion întreg s-a uitat la această gafă colosală! Majoreta a arătat tot! La ce se holbau suporterii! Şi alte tinere au fost puse în ipostaze ruşinoase! Galerie foto

Filon Stan   
în Femei frumoase
21/12/2017, 15:31
Ce ruşine! Un stadion întreg s-a uitat la această gafă colosală! Majoreta a arătat tot! La ce se holbau suporterii! Şi alte tinere au fost puse în ipostaze ruşinoase! Galerie foto GALERIE FOTO

Majoretele sunt frumoase, mereu aranjate, cele mai populare fete din liceu, sunt sufletul meciurilor de tot felul, iar momentele lor sunt aşteptate cu sufletul la gură de toţi spectatorii, mai ales de partea masculină.

Acestea sunt recunoscute pentru spectacolele pe care le fac, de elasticitatea pe care o arată, dar şi pentru vestimentaţia din ce în ce mai sexy.

Majoretele acestea credeau că sunt sexy, dar s-au făcut de râs!

De multe ori, spectacolele lor sunt adevărate capodopere, însă mai sunt şi scăpări. Când combini mişcări sexy, fuste foarte scurte şi gimnastică, apar şi gafe. Fotografii le urmăresc însă toate mişcările şi surprind chiar şi cele mai stânjenitoare momente ale lor, exact ca în Galeria Foto de mai sus!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×