Prima poză cu fiul Magdei Vasiliu, după cura de citostatice. ”Eroii mei şi marea mea”

Filon Stan   
în Hotnews
27/10/2017, 00:00
Prima poză cu fiul Magdei Vasiliu, după cura de citostatice. ”Eroii mei şi marea mea”

Vedeta de televiziune Magda Vasiliu se pare că zâmbeşte din nou! Ştirista a postat pe Internet o poza în care pare că se bucură alătuturi de fiul ei în vârstă de opt ani, diagnosticat cu cancer în urmă cu şase luni. Tratamentul pe care micuţul l-a urmat în Italia se pare că dă roade. ”Eroii mei şi marea mea”, a scris Magda Vasiliu Stoian în dreptul primei imagini cu fiul ei de opt ani. La sfârşitul lunii august, Magda Vasiliu Stoian anunţa că situaţia lui Vlad, fiul ei diagnosticat cu cancer, este mult mai bună, după patru cure de chimioterapie făcute în Italia. ”Azi am început reevaluarea, după patru cure de chimioterapie. Situaţia lui Vlad e mult mai bună, pentru că e tratat civilizat, cu dedicare şi responsabilitate, în condiţii mai mult decât civilizate”.

Joi, 26 octombrie, jurnalista a publicat o imagine cu puştiul şi cu soţul ei la malul mării, semn că situaţia s-a îmbunătăţit considerabil, iar Vlad a putut să iasă din spital, ca să se bucure de briza mării. ”Eroii mei şi marea mea”, a scris Magda în dreptul imaginii, iar prietenii virtuali ai jurnalistei s-au grăbit să-i transmită urările lor de bine puştiului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Magda Vasiliu a ieşit la soare cu fiul ei

Mgada Vasiliu Stoian a făcut publică problema din familia sa la sfârşitul lunii iulie, după ce a încercat, fără succes, să obţină concediu medical.

”Nu am vrut să-l expun pe Vlad, nu vreau compătimire şi nici milă! Nu am nevoie! Am nevoie doar ca cineva cu putere de decizie să schimbe nişte legi restrictive, făcute parcă la mişto, interpretabile şi care nu-l ajută pe cetăţeanul idiot ca mine, care cotizează zeci de ani degeaba! Pentru că sunt sigură că la fel ca mine au păţit o mulţime de alţi părinţi, care în momentul în care pleacă să-şi salveze copilul, nu se gândesc la birocraţie, legi şi chichiţe administrative care oricum n-aduc nimic bun”, scria ştirista de la Prima Tv pe contul personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×