Magda Vasiliu a publicat mesajul unui preot trimis enoriașilor, după încheierea referendumului: „Nu-l mai spovedesc pe cel care n-a votat”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/10/2018, 10:18
Magda Vasiliu a publicat mesajul unui preot trimis enoriașilor, după încheierea referendumului: „Nu-l mai spovedesc pe cel care n-a votat”
Magda Vasiliu a transmis mesajul unui preot pe care l-a lăsat după referendum pentru enoriasi

Magda Vasiliu a făcut public un mesaj trimis de un preot către enoriași după terminarea celor două zile de foc ale referendumului pentru familie. În urma faptului că referendumul nu a putut fi validat, unii dintre trimișii lui Dumnezeu au rămas dezamăgiți de cei pe care-i au în grijă în fața divinității. Astfel, unii dintre ei au decis să aplice pedepse celor care nu au votat ”DA” pentru revizuirea definiției pentru familie din Constituția României. Unul dintre categoria descrisă mai sus este un părinte din Italia. Fosta prezentatoare de televiziune a avut în posesia sa mesajul preotului, pe care ulterior l-a făcut public.

”Mesaj trimis de un preot ortodox enorașilor din Italia. Mi-e silă. Cum adică nu-l mai spovedesc pe cel care n-a votat?!?!? Asta e biserică…. Să vă spun că am solicitat prin Luptă pentru viață ajutorul episcopiei noastre în Italia, pentru o familie de români cu copilul bolnav, care, în lipsa unor posibilități financiare, n-aveau unde sta? Erau în stradă, cu copilul bolnav, cu bagajele după ei… Mi-au spus că mă sună înapoi, că vor cauta o soluție…. Nu m-a sunat nimeni. Nici nu m-așteptăm s-o facă…”, a scris Magda, pe pagina sa de socializare.

Magda Vasiliu a publicat mesajul unui preot către enoriași după eșecul referendumului

Magda Vasiliu a publicat mesajul unui preot din italia pe care șl-a lăsat pentru enoriasi după referendum
Mesajul preotului din Italia către enoriași

Mesajul preotului a început cu o ironie, urmată de expunerea felului în care se simte știind că referedumul a fost un eșec. ” Sunt dezamăgit de ”creștinii nostri”… Mie-mi vine să plâng…”, a scris trimisul lui Dumnezeu. De asemenea, acesta a completat cu decizia pe care a luat-o legată de cei care nu au fost la vot. ”Eu m-am hotărât: pe cel ce nu votează nu-l mai primesc la spovedanie”, a mai scris preotul din Italia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×