Madalina Ghenea s-a trezit mamă peste noapte! Vezi ce s-a întîmplat

Iuliana Spirache   
în Hotnews
16/05/2015, 09:17
Madalina Ghenea s-a trezit mamă peste noapte! Vezi ce s-a întîmplat GALERIE FOTO

Madalina Ghenea s-a trezit mama peste noapte! Un detinut a cerut instantei sa constate ca este fiul supermodelului! Acest gen de procese absurde reprezinta o practica obisnuita a puscariasilor

Madalina Ghenea, una dintre cele mai sexy femei nascute vreodata pe teritoriul Romaniei, a aprins si imaginatia unor detinuti.
Madalina Ghenea, model si actrita romanca ce face senzatie in Occident, pare sa fie si pe placut detinutilor romani. Satul s-o vada doar pe peretii celulei, un puscarias si-a incercat norocul si a trimis o cerere in instanta, sustinand ca este… fiul Madalinei. Barbatul are 33 de ani (deci fizic nu avea cum sa-i fie fiu frumoasei romance) si a fost condamnat pentru furt calificat. Evident, instanta a respins imediat cererea si e foarte probabil ca slatineanca nici macar sa nu fi aflat ca a fost la un pas sa devina… mamica. Procesul a avut loc cu doi ani in urma, chiar in perioada in care informatia ca Madalina ar fi iubita superstarului Gerard Butler a explodat in presa din toata lumea.
Solicitarile de acest tip pe adresa intantelor reprezinta o practica obisnuita a detinutilor. Mai multe vedete de sex feminin din Romania s-au trezit cu astfel de procese absurde. Motivul pentru care detinutii apeleaza la aceasta practica este ca mai au ocazia sa paraseasca incinta penitenciarului.
sursă: wowbiz.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×