Mădălina Ghenea îi JIGNEŞTE pe românii care au criticat-o pe Cătălina Ponor. „Ce animale!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/08/2016, 17:14
Mădălina Ghenea îi JIGNEŞTE pe românii care au criticat-o pe Cătălina Ponor. „Ce animale!”

Mădălina Ghenea s-a arătat extrem de revoltată de atitudinea pe care Cătălina Ponor a resimţit-o din partea românilor după eşecul de la Olimpiada de la Rio. Mădălina Ghenea a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care adresează cuvinte extrem de dure la adresa românilor şi a ţării în care s-a născut. Mesajul este adresat Cătălinei Ponor, care s-a plâns de faptul că românii i-au fost nerecunoscători pentru eforturile depuse de-a lungul anilor pentru sportul românesc.

„Am scris mai devreme. Ce păcat! Ce bătaie de joc! Ce animale! Nu trebuie să faci nimic pentru ţară! Ţara nu ţi-a oferit nimic! Nu trebuie să faci nimic pentru români, stau în faţa televizoarelor şi comentează, îşi dau cu părerea fără să fi stat vreo secundă în sala de gimnastică. Va trebui să o faci pentru tine, pentru munca ta de pana acum, pentru familia ta! Capul sus, copil frumos! Eşti un exemplu!”, a scris Mădălina Ghenea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cătălina Ponor s-a clasat pe locul 7 din 8 în finala de la bârnă la Olimpiada de la Rio.

Sursă: www.romaniatv.net

Închide ×