Mădălina Ghenea, cadouri de mii de euro de la iubitul designer

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/04/2016, 13:37
Mădălina Ghenea, cadouri de mii de euro de la iubitul designer GALERIE FOTO

Nici vorbă de despărţire între Mădălina Ghenea şi Philipp Plein. Românca şi-a liniştit fanii care au crezut că cei doi s-au certat din cauza fostei iubite a designerului german. Ea a publicat pe contul de socializare o fotografie în care apare într-o ipostază incitantă alături de iubitul ei.

De când formează un cuplu cu Phlipp Plein, Mădălina Ghenea nu s-a îndrăgostit doar de el, ci şi de creaţiile sale. Şatena a început să poarte multe dintre piesele vestimantare care îi poartă semnătura. În ultima fotografie publicată de ea pe reţeaua de socializare, Mădălina demonstrează că este înnebunită după tot ceea ce iese din mâinile iubitului ei celebru.

Actriţa poartă o pereche de sandale cu ţinte, bineînţeles care fac parte din ultima colecţie a designerului şi care depăşesc şi care ar putea fi achiziţionate şi de românce la preţul de 1650 de euro. Mai mult ca sigur, Mădălina nu a trebuit să scoată aceşti bani din buzunar, ci doar să accepte acesată pereche de sandale semnate de iubitul său celebru. Philipp Plein deţine mai mult de 50 de magazine peste tot în lume.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×