Măcinată de divorţ, Oana Roman a pierdut din nou lupta cu greutatea. S-A ÎNGRĂŞAT LA LOC! Cum arată acum şi câte kg are

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/02/2017, 17:06
Măcinată de divorţ, Oana Roman a pierdut din nou lupta cu greutatea. S-A ÎNGRĂŞAT LA LOC! Cum arată acum şi câte kg are GALERIE FOTO

În octombrie 2016, Oana Roman era în culmea fericirii. Slăbise nu mai puţin de 15 kilograme şi toată lumea o lăuda pentru aspectul ei fizic şi, mai ales, pentru ambiţia demonstrată. Din păcate, lucrurile aveau să revine, încet, încet, la normal.

Se spune că este greu să slăbeşti, dar şi mai greu este să te menţii. Ei bine, acesta este şi cazul Oanei. Fiica fostului premier al României a pierdut din nou lupta cu greutatea, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Dacă în toamna anului trecut avea 70 de kilograme – o greutate uluitoare, dacă ţinem cont de faptul că vedeta a avut şi 100 kg, după cum însăşi a recunoscut -, acum a bătut din nou pragul celor 80 de kilograme. Iar motivul, din cate se pare, este tumultul din viaţa personală, după ce, la începutul lu 2017, presa tabloidă a scris că prezentatoarea TV ar divorţa de soţul ei, Marius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×