O mai ştii pe Luminiţa Huţupan?! S-a retras cu ochii în lacrimi, pentru a fi mamă. Cum arată acum

Filon Stan  
înReality show
19/01/2018, 20:00
O mai ştii pe Luminiţa Huţupan?! S-a retras cu ochii în lacrimi, pentru a fi mamă. Cum arată acumGALERIE FOTO

Când era în poartă, naţionala era în siguranţă! A fost desemnată cel mai bun portar din toate timpurile, în urma unui sondaj realizat de Federaţia Internaţională de Handbal, iar cu naţionala a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005!

Vorbim despre Luminiţa Huţupan Dinu, legenda vie a handbalului românesc! Din 2012, handbalul este mult mai sărac, după retragerea sa. Atunci a hotărât că trebuie să înceapă o altă meserie la fel de importantă pentru ea: cea de mamă! Şi i-a reuţit! Are o fetiţă minunată, alături de soţul ei, Ştefan Dinu. Faptul că a renunţat la antrenamentele zilnice, cât şi sarcina i-au adus câteva kilograme în plus fostei campioane, dar nu regretă nimic.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Luminiţa Huţupan, transformare uluitoare. Cum arată acum

Luminiţa Huţupan Dinu nu poate sta însă departe de prima sa iubire, handbalul. Astfel că ea a devenit antrenor de portari la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă din oraşul al cărui cetăţean de onoare este, Râmnicu Vâlcea, iar din septembrie 2015 a preluat funcţia de antrenor cu portarii în cadrul grupării de Ligă Naţională feminină Universitatea Cluj-Napoca.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×