O mai ştii pe Luminiţa Huţupan?! S-a retras cu ochii în lacrimi, pentru a fi mamă. Cum arată acum

Filon Stan   
în Reality show
19/01/2018, 20:00
O mai ştii pe Luminiţa Huţupan?! S-a retras cu ochii în lacrimi, pentru a fi mamă. Cum arată acum GALERIE FOTO

Când era în poartă, naţionala era în siguranţă! A fost desemnată cel mai bun portar din toate timpurile, în urma unui sondaj realizat de Federaţia Internaţională de Handbal, iar cu naţionala a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005!

Vorbim despre Luminiţa Huţupan Dinu, legenda vie a handbalului românesc! Din 2012, handbalul este mult mai sărac, după retragerea sa. Atunci a hotărât că trebuie să înceapă o altă meserie la fel de importantă pentru ea: cea de mamă! Şi i-a reuţit! Are o fetiţă minunată, alături de soţul ei, Ştefan Dinu. Faptul că a renunţat la antrenamentele zilnice, cât şi sarcina i-au adus câteva kilograme în plus fostei campioane, dar nu regretă nimic.

Luminiţa Huţupan, transformare uluitoare. Cum arată acum

Luminiţa Huţupan Dinu nu poate sta însă departe de prima sa iubire, handbalul. Astfel că ea a devenit antrenor de portari la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă din oraşul al cărui cetăţean de onoare este, Râmnicu Vâlcea, iar din septembrie 2015 a preluat funcţia de antrenor cu portarii în cadrul grupării de Ligă Naţională feminină Universitatea Cluj-Napoca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×