Lovitură devastatoare pentru Dan Capatos! Vezi ce a păţit soţia sa

Răzvan Scarlat   
în Reality show
25/02/2014, 08:44
Lovitură devastatoare pentru Dan Capatos! Vezi ce a păţit soţia sa

Pe plan personal, lucrurile nu merg deloc bine pentru Dan Capatos. Soţia vedetei de la Antena 1, Monica, a fost audiată de DNA în calitate de martor în dosarul lui Nelu Iordache.

„Am avut un contract cu Romstrade care a fost ulterior reziliat. Nu ştiu dacă să-l consider ca un prejudiciu. Era un contract pentru mediatizarea autostrăzii Arad-Nădlac. I-am făcut un site, comunicate de presă. Uniunea Europeană obliga societatea să mediatizeze această lucrare, să arate paşii pe care îi faci, imagini şi info utile, dat fiind faptul că s-au accesat fonduri europene. Am trimis o notificare de reziliere în urma unor discuţii. Noi am decis să ne retragem din acest proiect. Nu primeam informaţii la timp, nu eram pusă la curent cu ce era nou. Iar contractul nu a fost respectat din punct de vedere financiar, neprimind controvaloarea serviciilor decît trei luni. Cu Nelu Iordache am relaţionat pentru acest contract, am avut cu el doar o intîlnire, de bază. Apoi am ţinut legătura cu personalul de la Romstrade. Colega mea Iulia Barbu mai cerea info de la CNADNR sau le căuta pe site-ul companiei”, a declarat Monica Capatos pentru Realitatea TV.

În 26 aprilie 2013, Nelu Iordache, administratorul firmei Romstrade, a fost trimis în judecată în dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson din autostrada Nădlac – Arad, de aproximativ 22 de kilometri, fiind acuzat de delapidare, fals în înscrisuri, spălare de bani şi înşelăciune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×