Lovitură de teatru în divorţul lui Ilie Năstase de Brigitte! ce imagine a apărut

Raluca Ogaru   
în Reality show
28/03/2018, 19:47
Lovitură de teatru în divorţul lui Ilie Năstase de Brigitte! ce imagine a apărut GALERIE FOTO

Mai exact, Brigitte şi Ilie Năstase au fost surprinşi într-un restaurant de fiţe din Capitală, cu zâmbetul pe buze, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. „Unica mea dragoste. Nu îmi trebuie altcineva. Soţia”, a scris Ilie Năstase în dreptul fotografiei cu Brigitte Sfăt.

În acelaşi timp, Brigitte a postat o imagine în care fanii au întrebat-o dacă nu cumva este supărată şi dacă s-a întâmplat ceva. Cei doi se află în plin proces de divorţ, dar se pare că nu se prea grăbesc cu sentinţa finală.

Zilele trecute, judecătorii au decis să anuleze cererea de chemare în judecată, deoarece Brigitte nu a completat-o aşa cum îi recomandaseră magistraţii, înainte de primul termen. Aşa că Brigitte este nevoită să rămână măritată cu fostul mare tenismen. „În baza art. 200 alin. 3 cod procedură civilă anulează cererea formulată de reclamanta Năstase Sanda – Brigitte pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea sau modificarea cererii. Cu drept la cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în motivarea deciziei judecătorilor.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×