Furtuna a făcut alte victime! Doi bărbaţi din Vaslui au murit după ce au fost loviţi de fulger!

Filon Stan   
în Hotnews
21/09/2017, 00:08
Furtuna a făcut alte victime! Doi bărbaţi din Vaslui au murit după ce au fost loviţi de fulger!

Codul galben de furtună anunţat de meteorologi a început să facă deja victime! Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce au fost lovite de fulger! Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 49 de ani, se afla cu oile la păscut miercuri după-amiază şi altul de 64 de ani culegea via. Deşi în cazul celui de-al doilea bărbat medicii au efectuat manevre de resuscitare, el nu a mai putut fi salvat.

Potrivit reprezentanţilor Servicului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, bărbatul de 49 de ani era cu oile într-un lan cosit de floarea-soarelui, din localitatea Puieştii. În momentul în care a fost lovit de fulger, vasluianul a fost găsit de un alt cioban, care a început să-l caute după ce a observat că acesta nu mai vine cu oile spre capătul tarlalei.

„Ciobanul care l-a găsit pe bărbatul de 49 de ani a sunat la 112, insă în momentul în care echipajul medical a ajuns la locul solicitării a constatat că persoana este decedată”, a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al SAJ VAslui, Dan Ungureanu.

Tot miercuri, un alt bărbat de 64 de ani, din Puşcaşi, a fost găsit în stop cardio-respirator într-o vie, după ce a fost lovit de fulger. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă i-a făcut manevre de resuscitare, însă în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×