Loteria Română a lansat un nou produs la loz în plic, cu premii uriașe în bani! Care sunt câștigurile

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
16/01/2019, 15:03
Loteria Română a lansat un nou produs la loz în plic, cu premii uriașe în bani! Care sunt câștigurile

Loteria Română a lansat un nou produs la loz în plic, cu premii uriașe în bani! „Loz în plic fabricat în România” este noul produs pe care Loteria Română îl promovează, continuând astfel tradiția lozului în plic din țara noastră.

Cei care vor să achiziționeze lozuri în plic trebuie să știe că îi așteaptă peste 285.000 de câștiguri, în valoare totală de peste 1,24 milioane de lei. Premiile sunt cuprinse cu valori între 2 și 10.000 de lei, iar prețul unui loz este de 2 lei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Loteria Română lansează un nou produs! Loz în plic

Loteria Română a lansat un nou produs la loz în plic, cu premii uriașe în bani! „Loz în plic fabricat în România” este noul produc cu care
Loteria Română a lansat un nou produs la loz în plic, cu premii uriașe în bani! „Loz în plic fabricat în România” este noul produc cu care

„LOZ FABRICAT ÎN ROMÂNIA este noul produs cu care Loteria Română continuă tradiţia lozului în plic. Peste 285.000 de câștiguri, în valoare totală de peste 1,24 milioane lei, sunt puse în joc, iar premiile au valori cuprinse între 2 lei și 10.000 lei. Prețul unui loz este de numai 2 lei! Nou loz în plic, „LOZ FABRICAT ÎN ROMÂNIA”, este disponibil în toate agențiile loto, începând din această săptămână”, a transmis Loteria Română.

Cel mai mare premiu din istoria Loto 5 din 40 a fost câștigat de un tânăr din Mureș

„Posesorul biletului norocos este din Targu Mures, are in jur de 30 de ani si joaca de peste 10 ani atat la Loto 5/40, cat si la Loto 6/49 si Joker. Crede in propriul noroc si ne-a marturisit ca a mai castigat atat la Loto 5/40 cat si la celelalte jocuri loto premii mai mici. Castigatorul obisnuieste sa joace scheme reduse, asa cum a procedat si pentru tragerea din data de 13 ianuarie 2019, iar numerele jucate nu au semnificatie personala, fiind alese, de fiecare data, la intamplare. A aflat ca este castigator a doua zi, cand si-a verificat biletul.
Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.

Reamintim faptul ca la tragea Loto 5/40 de duminica, 13 ianuarie 2019, la categoria I s-a castigat cel mai mare premiu din istoria acestui joc in valoare de 1.490.953,40 lei. Biletul norocos a fost jucat la agentia 26-009 din Targu Mures si a fost completat cu cate o schema redusa cod 17 (9 numere) pe fiecare din cele patru zone de joc, in total 120 de variante, pretul biletului fiind de 360,50 lei. Pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obtinut si sase castiguri de categoria a III-a, valoarea totala a castigului fiind astfel de 1.493.296,88 lei”, a mai adăugat Loteria Română.
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×