Loredana Chivu s-a sărutat cu Philipp Plein

Maria Cristina   
în Stiri mondene
01/07/2018, 13:18
Loredana Chivu s-a sărutat cu Philipp Plein GALERIE FOTO
Loredana Chivu s-a sărutat cu Philipp Plein!

Loredana Chivu s-a sărutat cu Philipp Plein. Chivu s-a sărutat cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Philipp Plein! Războiul divelor a fost declarat!  Loredana Chivu și Mădălina Ghenea sunt la „cuțite”! Celebra Mădălina Ghenea și  Loredana Chivu au intrat în „conflict” direct, după ce frumoasa asistentă TV s-a pozat alături de fostul său iubit.  Loredana Chivu s-a încurcat cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea, celebrul Philipp Plein, iar acum au apărut în presă fotografii cu cei doi când se sărută.

Philipp Plein, gesturi tandre cu Loredana Chivu

Loredana Chivu și Philipp Plein au petrecut o noapte întreagă împreună. Cei doi au dansat, au băut, iar la final s-au sărutat.  Deși nu este nimic confirmat, filmulețele și pozele dovedesc că între ei există o anumită atracție, potrivit cancan.ro

Fosta asistentă a lui Capatos și designerul au părut că se bucură de fiecare clipă împreună, iar Philipp Plein a publicat mai multe filmulețe cu Loredana, în care păreau foarte apropiați. Un semn că ceva s-ar fi putut înfiripa între cele două vedete este chiar faptul că în fiecare imagine sau filmare publicată de designer, Loredana Chivu era continuu lângă el.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×