Am găsit-o pe noua Loredana Chivu! Gabriela e din Rovinari şi imaginile ei au devenit virale! Dar să o vezi pe olteancă fără haine

în Femei frumoase
26/02/2018, 19:00
Am găsit-o pe noua Loredana Chivu! Gabriela e din Rovinari şi imaginile ei au devenit virale! Dar să o vezi pe olteancă fără haine GALERIE FOTO

Noua Loredana Chivu se numeşte Alisa Gabriela Mocioi, are 19 ani şi este originară din oraşul Rovinari din judeţul Gorj. Iar imaginile cu ea au devenit virale. VEZI POZE SEXY CU ALISA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Tânăra se bucură de o popularitate în creştere, după ce a devenit cunoscută la nivelul opiniei publice, chiar la nivel naţional. Fiecare fotografie postată de Alisa pe pagina proprie de socializare primeşte instantaneu aprecierea urmăritorilor, cunoscuţi, mai puţin cunoscuţi sau necunoscuţi. Fata a rămas însă cu picioarele pe pământ şi spune că nu face nimic deosebit, în afară de faptul că se pune în valoare prin machiaj sau vestimentaţie. Sunt două din preocupările care deja s-au transformat în hobby.

Alisa Gabriela are o pasiune pentru modeling şi se interesează de tot ceea ce apare nou în domeniu. De fiecare dată îşi verifică înfăţişarea pentru a fi îngrijită şi pentru ca totul să fie la locul lui. Pentru că îi place să pozeze are nevoie de o garderobă generoasă, astfel încât cei care îi susţin pasiunea sunt părinţii. O fotografie urcată pe pagina proprie de socializare strânge într-un timp foarte scurt câteva mii de like-uri şi ajunge în câteva zile la zeci de mii de aprecieri. Fotografiile Alisei se bucură în total de sute de mii de aprecieri din partea celor care îi urmăresc profilul. Mai ales în ceea ce priveşte imaginile în care olteanca apare dezbrăcată. VEZI POZELE CU ALISA DEZBRĂCATĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×