IMAGINI INCENDIARE CU LORA! Vedeta le-a sucit bărbaţilor mintea cu ultima sa apariţie: „Ce picioare ai!” GALERIE FOTO interzisă cardiacilor!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/12/2015, 10:00
IMAGINI INCENDIARE CU LORA! Vedeta le-a sucit bărbaţilor mintea cu ultima sa apariţie: „Ce picioare ai!” GALERIE FOTO interzisă cardiacilor! GALERIE FOTO

Lora este una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi şi nu ratează nici o ocazie să le arate fanilor ei ce trup de invidiat are.

VEZI IMAGINI INCENDIARE CU SUPERBA LORA ÎN GALERIA FOTO! ESTE DEMENŢIALĂ! 

Artista s-a trezit, sâmbătă, după ora prânzului, şi a publicat o fotografie cu ea. ”Cine s-a mai trezit la ora asta inafara de mine? Un pupic in graba, urati-mi spor la treaba!”, a scris Lora. Ea apare într-o ţinută sumară, în care îşi etalează picioarele superbe şi cu o bentiţă haioasă, cu reni, pe cap.

Lora a fost căsătorită cu actorul Dan Badea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 şi au divorţat în toamna anului trecut. După divorţ zvonurile dădeau ca sigură o relaţie între aristă şi Ionuţ Ghenu, tour managerul ei şi fostul iubit al Doiniţei Oancea. Cu toate că Lora nu a confirmat vreodată această posibilă idilă, a lăsat loc de interpretări făcându-şi apariţia la braţul lui sau publicând fotografii pe reţelele de socializare, în care apare în ipostaze tandre cu acesta.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×