Liviu Vârciu, schimbare-fulger de… iubită. Vezi cum arată noua cucerire

Claudiu Ilie   
în Reality show
18/02/2018, 14:58
Liviu Vârciu, schimbare-fulger de… iubită. Vezi cum arată noua cucerire GALERIE FOTO

Motivul pentru care Liviu Vârciu s-a despărţit de Anda Călin este foarte limpede: prezentatorul se sărută în stradă cu altcineva! Este vorba despre colega sa de trust Roxana Niculae, care este asistentă la emisiunea „Star Matinal de weekend”.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi Cancan în tandreţuri care nu mai lasă loc de interpretare, în plină stradă. Toate acestea vin după nopţi de patimă petrecute la vila lui Liviu, din Băneasa, în faţa căreia cei doi s-au îmbrăţişat cu foc.

Anda Călin locuieşte acum la mama ei, împreună cu Anastasia Maria, fetiţa pe care o are cu Liviu Vârciu. Tânăra ar mai ţine legătura cu fostul ei partener doar datorită copilului. Anda Călin şi Liviu Vârciu deveneau părinţi pe 26 septembrie anul trecut. Înainte de fericitul eveniment, Liviu Vârciu a fost întrebat despre căsătorie. „Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face. Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea (prima fată a lui Vârciu, Carina) o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea”.

Ca tătic, prezentatorul „sună bine”. Cu partenerele este mai indecis…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×