Liviu Pleşoianu cere suspendare preşedintelui Klaus Iohannis!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/05/2018, 13:13
Liviu Pleşoianu cere suspendare preşedintelui Klaus Iohannis!
Liviu Pleşoianu cere suspendare preşedintelui Klaus Iohannis!

Unul dintre membrii foarte cunoscuţi ai PSD îl atacă pe preşedintele României! Mai mult, deputatul Liviu Pleşoianu cere suspendare preşedintelui Klaus Iohannis! Mai mult, el s-a răstit la colegii săi de partid, inclusiv la Liviu Dragnea, cărora le-a reproșat că nu au ”curajul și determinarea” necesare pentru a-i arăta lui Iohannis că românii vor modificarea ”odioaselor legi ale sinistrei Macovei”. Pleșoianu le-a mai reproșat liderilor partidului că nu au organizat marele miting de un milion de oameni.

„În decembrie 2016, când Iohannis a refuzat rânjind propunerea de premier, fără a se obosi să ne ofere vreun argument deși PSD tocmai câștigase cu un scor istoric, am spus că Insul din Deal ar trebui suspendat și că, „dacă nu e suspendat, se va asigura că nu va mai rămâne piatră pe piatră în România”. Am reluat tema când ne-a povestit domnul Tăriceanu cum i-a spus Iohannis să nu facă alianță cu PSD, pentru că „ar fi mai bine să nu fie prin preajmă când va declanșa un RĂZBOI TOTAL împotriva PSD”.

Liviu Pleşoianu cere suspendare preşedintelui Klaus Iohannis, dar îşi arată cu degetul şi colegii

Și acolo exista temei pentru suspendare… Apoi, am solicitat suspendarea lui Werner când a călcat în picioare articolul 80, alineatul 2 din Constituție (care îi cere să fie mediator în societate), în clipa în care a ieșit în geacă roșie pentru a provoca și susține proteste antiguvernamentale. Ulterior, am considerat că ar trebui suspendat și pentru faptul că a călcat în picioare același articol 80, alineatul 2 din Constituția României (care îi cere să vegheze la respectarea Constituției), în momentul în care nu a ținut cont de nenumăratele Decizii CCR în care se face pe larg și la obiect vorbire despre repetatele încălcări ale Constituției României de către distinsa #SUGRAGERISTĂ Kovesi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×