Liviu Gavrilescu, un fost consilier din Maramureș, ucis în casă! Principalul suspect, propriul fiu

Sandra Popescu   
in Stiri de ultima ora
11/07/2018, 01:32
Liviu Gavrilescu, un fost consilier din Maramureș, ucis în casă! Principalul suspect, propriul fiu GALERIE FOTO

Liviu Gavrilescu, un fost consilier din Maramureș, a fost găsit mort în locuința sa. Anchetatorii au stabilit că acesta a fost ucis, iar principalul suspect este chiar fiul său.

Liviu Gravilescu a fost profesor universitar în Baia Mare, a lucrat la Prefectura Maramureș în funcția de consilier IT și consilier direct al prefectului. El a fost găsit mort în dimineața zilei de marți, 10 iulie.

Liviu Gavrilescu, un fost consilier din Maramureș, ucis în casă

Liviu Gavrilescu, în vârstă de 66 de ani, a fost ucis în propria locuință din cartierul Valea Roșie. Principalul suspect este chiar fiul său, care a fost de negăsit imediat după teribila tragedie. “Infracţiunea de omor se confirmă. Decesul a survenit în urma unor acte de violenţă extremă”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 18 iulie 2018. Zodiile pentru care se ivesc șanse de naratat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.