Declaraţiile lui Dragnea i-au înfuriat pe palestinieni! Ce a păţit ambasadorul României

Alex Bradescu   
în Stiri de ultima ora
28/12/2017, 09:04
Declaraţiile lui Dragnea i-au înfuriat pe palestinieni! Ce a păţit ambasadorul României

Ministerul palestinian de Externe l-a convocat pe reprezentantul României în regiune, după declaraţiile făcute de Liviu Dragnea care spunea că ar trebui să urmăm exemplul SUA şi să mutăm ambasada ţării noastre în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, informează Realitatea.net. 

În urmă cu o săptămână, Liviu Dragnea spunea că România ar trebui să îşi mute ambasada la Ierusalim, după decizia lui Donald Trump de a recunoaşte acest oraş drept capitală a Israelului.

Liviu Dragnea: „Ar trebui să ne gândim serios la asta”

„Eu cred că România ar trebui să se gândească serios să mute ambasada României din Israel în Ierusalim. Ar trebui să ne gândim foarte serios. Sunt şi chestiuni practice, toate instituţiile centrale ale Israelului sunt în Ierusalim şi ambasadorii şi personalul ambasadei fac naveta din Tel Aviv la Ierusalim. Cred că ar trebui să ne gândim serios ca ambasada României din Israel să fie mutată la Ierusalim”, a declarat Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Recent, Adunarea Generală a ONU a validat, cu o largă majoritate, o rezoluţie care condamnă recunoaşterea de către Washington, pe 6 decembrie, a Ierusalimului drept capitala Israelului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×