Liviu Dragnea cere anchetarea unui om de presă! ”Eu am auzit de momorandum în presă”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/05/2018, 09:01
Liviu Dragnea cere anchetarea unui om de presă! ”Eu am auzit de momorandum în presă”
Liviu Dragnea cere anchetarea unui om de presă

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a anunțat public că dorește ca un om de presă să fie anchetat, după ce ar fi dezvăluit un ”secret de stat”.

Dan Tapalagă, jurnalistul care a publicat primul informaţia despre memorandumul secret adoptat de Guvern pe tema mutării ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim a intrat în vizorul liderului PSD. Dragnea a cerut duminică seara, public, începerea anchetării ziaristului.

Liviu Dragnea cere anchetarea unui om de presă pentru publicarea unor ”secrete de stat”

„Eu am auzit despre acel memorandum din spațiul public, chiar în ziua în care s-a adoptat, pentru că este un document confidențial. Și eu pun întrebarea – am auzit de la domnul Dan Tăpălagă, marele jurnalist, G4 sau nu știu cum îi mai zice acum, care a dat această informație, că Guvernul a adoptat un memorandum confidențial cu acel conținut – de unde a primit acea informație? SRI-ul, STS-ul au vreo explicație pentru asta? Asta nu este cumva un incident de securitate? Cine din funcționarii Guvernului, sau dintre membrii Guvernului, au dat această informație? Că eu nu o aveam”, a spus Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×