Lidia Buble, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui: „Şoferul nostru a pierdut controlul volanului!”

Iuliana Spirache   
în Monden
06/11/2016, 10:23
Lidia Buble, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui: „Şoferul nostru a pierdut controlul volanului!” GALERIE FOTO

Lidia Buble a fost foarte aproape de un accident grav de maşină. Aceasta a postat un mesaj pe un site de socializare în care şi-a anunţat fanii că a trecut prin zona unde a avut loc accidentul de pe Autostrada Soarelui, acolo unde şi-au pierdut viaţa patru oameni, iar alte zeci au fost rănite.

Artista a trecut prin zona unde s-a întîmplat accidentul de sîmbătă de dimineaţă, chiar înainte cu puţin timp de producerea acestuia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Cu puţin timp înaintea accidentului de pe A2 am trecut pe acolo împreună cu echipa mea, venind, cam grăbiţi, de la Brăila spre casă.

Şoferul nostru a pierdut pentru moment controlul volanului doar pentru că zona de lucrări nu e semnalizată ca la carte fără să mai punem la calcul ceaţa densă ce se întindea pe Autostrada Soarelui. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruţi si sa-i ajute pe cei în suferinţă! Viteza ucide! Corupţia ucide!”, a scris Lidia Buble pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×