Lia Olguța Vasilescu va lucra în Guvernul premierului Viorica Dăncilă! Liviu Dragnea a făcut anunțul

Respinsă de președintele Klaus Iohannis de patru ori de la Ministerul Dezvoltării, Lia Olguța Vasilescu va rămâne, totuși, pe lângă Guvernul Dăncilă, după cum a declarat Liviu Dragnea! Președintele PSD a declarat recent că Lia Olguța Vasilescu va fi consilier al premierului Viorica Dăncilă, pe probleme de infrastructură.

Lia Olguța Vasilescu s-a autopropus consilier al premierului

Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, la Gorj, unde a dezvăluit că Lia Olguța Vasilescu s-a autopropus, practic, pentru funcția de consilier al premierului doar pentru a putea urmări îndeaproape lucrările la drumul expres dintre Pitești și Craiova. Dragnea a mărturisit că a făcut nu mai puțin de opt ore de la București, la Reșița.

Președintele PSD a recunoscut că trebuie să se facă ceva cu drumurile din România, pentru că s-au aglomerat datoritp creșterii economice înregistrată de România!

Liviu Dragnea, suparat ca a facut 8 ore de la Bucuresti, la Resita

Liviu Dragnea spune că ”drumurile s-au aglomerat pentru că economia a crescut mult”

Liviu Dragnea a vorbit despre drumul expres Piteşti-Craiova, care este prioritar în perioada următoare. „Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă formată, dedicată doar pentru acest drum expres. Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este importantă pentru această zonă a țării”, a spus Liviu Dragnea, precizând că a făcut opt ore pe drumul de la Bucureşti, la Reşiţa.

„Am văzut cât de aglomerat este acest drum, Craiova-Piteşti, şi nu numai acesta. Toate drumurile s-au aglomerat, pentru că economia a crescut mult. Este absolut obligatoriu ca acest poriect să se realizeze”, a spus Dragnea, despre starea infrastructurii.

Lia Olguţa Vasilescu a fost ministru al Muncii. La remanierea guvernamentală din toamnă, aceasta a fost retrasă de la minister şi propusă la Ministerul Transporturilor. Preşedintele a respins propunerea, astfel că următoarea nominalizare a fost la Ministerul Dezvoltării Regionale. De patru ori a fost respinsă pentru acest portofoliu, de preşedintele Iohannis, şi în cele din urmă a decis să îşi retragă candidatura.