Lavinia Petrea a postat prima poză cu burtica de gravidă! A stabilit și numele micuței!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
07/05/2018, 10:12
Lavinia Petrea a postat prima poză cu burtica de gravidă! A stabilit și numele micuței!GALERIE FOTO
Lavinia Petrea a postat prima poză cu burtica de gravidă

Lavinia Petrea, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de dimineaţă, a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Știrista de 36 de ani așteaptă cel de-al treilea copil!

În cadrul unui interviu acordat revistei Viva, colega lui Mihai Dedu a anunţat că aşteaptă o fetiţă: „Al treilea copil este pe drum, sunt însărcinată în cinci luni. Suntem foarte fericiţi şi nerăbdători să fim aşa cum ne-am dorit, o familie cu trei copii. Dumnezeu a fost bun cu noi. Eu mă simt bine deocamdată, deşi această sarcină a venit destul de repede după cea cu Klara, şi sper ca totul să fie bine şi să avem încă o fetiţă sănătoasă”, declara jurnalista.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Lavinia Petrea a postat prima poză cu burtica de gravidă, dar a făcut public și numele bebelușului

Fotografia postată pe Instagram vine cu un mesaj în care ne este dezvăluit și numele fetiței. ”Mai sunt 3 luni până când o vom cunoaște pe Karin. Bebelușa care ne întregește visul”, a scris Lavinia Petrea.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×