O mai ţii minte pe Lavinia Miloşovici? Transformare tulburătoare a campioanei noastre! A trecut printr-o dramă cumplită şi a pierdut grav lupta cu kilogramele!

Filon Stan   
în Reality show
11/01/2018, 16:58
O mai ţii minte pe Lavinia Miloşovici? Transformare tulburătoare a campioanei noastre! A trecut printr-o dramă cumplită şi a pierdut grav lupta cu kilogramele! GALERIE FOTO

Ne-a ţinut cu sufletul la gură de atâtea ori, ne-a făcut să fim mândri în vremuri tulburi. Lavinia Miloşovici era nelipsită pe podium la competiţiile de gimnastică.

Anii au trecut, iar fostei gimnaste i-au rămas doar amintirile. Are acum 41 de ani, iar gimnasta de altădată este de mult apusă. Lavinia Miloşovici a pierdut lupta cu kilogramele, după cum se vede şi din Galeria Foto!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Lavinia Miloşovici a pierdut lupta cu kilogramele! Cum arată fosta glorie a gimnasticii!

În 2008, fosta gimnastă a trecut prin momente cumplite. Fiica sa în vârstă de doar 4 ani a murit din cauza unei boli a sistemului nervos. Fetiţei i s-a făcut rău acasă, la Lugoj, iar părinţii au dus-o la Spitalul Municipal Lugoj, unde medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reuşit.

Închide ×