Laurențiu Duță, de urgență la spital după ce a înghițit o bucată de furculiță

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/11/2019, 08:21
Laurențiu Duță, de urgență la spital după ce a înghițit o bucată de furculiță
Laurențiu Duță a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: româniatv.net

Solistul trupei 3 Sud Est, Laurențiu Duță, a ajuns de urgență la spital după ce a înghițit o bucată de furculiță care i-a perforat esofagul. Artistul a ajuns sub supravegherea medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Pitești, oraș în care trebuia să susțină un concert.

Laurențiu Duță, risc de a face blocaj respirator

Conform libertatea.ro, Duță s-a confruntat cu o hemoragie internă după ce a înghițit respectiva bucată din furculiță. Este vorba despre un tacâm de plastic care s-a rupt în timp ce cântărețul lua cina la restaurantul unui hotel. Artistul a ajuns prima oară la spitalul din Pitești, însă pentru că nu era niciun medic care să îi facă endoscopia, muzicianul a ajuns apoi la Spitalul Floreasca.

Artistul a fost operat pentru că exista riscul de a face blocaj respirator. După operație, lui Duță i s-a prescris un tratament medicamentos. Solistul de la 3 Sud Est a vorbit despre situația dificilă prin care a trecut: „Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire.  Le mulțumesc celor ce ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat”.

Duță și-a revenit în scurt timp

Duță îi atenționează pe fanii săi să aibă mare grijă la tacâmurile pe care le folosesc mai ales atunci când mănâncă pe grabă. În cele din urmă, artistul a reușit să susțină concertul într-un club din Pitești, așa cum a fost stabilit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×