Laura Teodoru este din nou însărcinată! Ce a pus-o să facă tatăl celui de-al doilea copil al ştiristei

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
08/01/2019, 21:10
Laura Teodoru este din nou însărcinată! Ce a pus-o să facă tatăl celui de-al doilea copil al ştiristei GALERIE FOTO
Laura Teodoru este din nou însărcinată

Jurnalista Laura Teodoru a anunţat că este din nou însărcinată şi de această dată va aduce pe lume un băieţel. Fosta ştiristă de la Digi a anunţat pe un site de socializare că va deveni pentru a doua oară mămică, ea mai având o fetiţă din căsnicia cu Adrian Ispravnic.

Primul copil al Laurei Teodoru a venit pe lume în 2009, iar micuţa se numeşte Ana Sophie, pe care a crescut-o singură după divorţ şi până să-şi găsească un nou iubit, cel al cărui nume îl ţine ascuns. „În primul rând ştie că nu are voie să mintă deloc, oricât de dureros ar fi adevărul …Dar cel mai important este că ea a înţeles că tot ceea ce se obţine în viaţă necesită un minim efort …Şi a mai învăţat că atunci când mergem în magazine trebuie să se uite la preţ şi să intrebe: ‘Mami, jucăria asta merită preţul?”, povestea Laura teodoru despre cum reuşeşte să-şi educe singură fiica.

Laura Teodoru este însărcinată

„De Crăciunul acesta două inimi bat în mine! Băieţel, pe drum”, a fost mesajul pe care jurnalista l-a ataşat alături de o poză cu burtica şi bradul de Crăciun, prin care şi-a anunţat prietenii din mediul virtual că va deveni din nou mămică.

Postarea prin care Laura Teodoru şi-a anunţat prietenii virtuali că este din nou însărcinată
Postarea prin care Laura Teodoru şi-a anunţat prietenii virtuali că este din nou însărcinată

Milionarul misterios cu care se iubeşte Laura Teodoru i-a cerut acestea să renunţe la televiziune, iar aceasta s-a conformat, anunţând printr-o postare că se retrage din viaţa publică: „A sosit momentul să mă retrag din viaţa publică, să încep o nouă viaţă departe de televiziune! Azi îmi anunţ oficial prietenii, colegii, pe foloweri, că voi dispărea din lumina reflectoarelor. În viaţă de multe ori trebuie să renunţi la ceva ca să poţi construi altceva… după 11 ani de muncă în televiziune începe un nou capitol, o nouă etapă. Vă împărtăşesc că «Drumurile dificile au de obicei cele mai frumoase destinaţii», aşa că nu renunţaţi niciodată la visurile voastre!”, a fost mesajul Laurei Teodoru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×