Laura Lavric, război în instanță cu propria soră! Câți bani a câștigat doamna muzicii populare românești în urma procesului

Se spune că legătura dintre cele două surori este mai puternică decât oricare alta posibilă pe acest Pământ, însă uneori pot apărea neînțelegeri imposibil de lămurit. Ne-o demonstrează cu prisosință Laura Lavric și sora sa, care s-au transformat cu timpul în cele mai mari rivale. Totul a început în 2013, când cele două și-au aruncat vorbe grele în diverse emisiuni televizate, iar de atunci au mutat „războiul” prin tribunale.

Câți bani a câștigat Laura Lavric în urma proceselor cu sora sa

Vă vine sau nu să credeți, scandalul este departe de a se fi încheiat, pentru că îndrăgita interpretă de muzică populară are de gând să-și dea sora în urmărire generală cu gândul de a-și recupera banii care i se cuvin.

Inițial, a cerut daune în valoare de 100.000 de euro, însă judecătorii au stabilit că trebuie să primească doar 10.000, sumă care Laurei Lavric i se pare inacceptabil de mică, având în vedere acuzațiile pe care i le aduce Ecaterinei.

Întrucât aceasta locuiește în Canada, nu a putut fi executată silit, astfel că solista s-a văzut nevoită să apeleze la serviciile unui avocat. Chiar dacă a iertat-o între timp, preferă să nu păstreze legătura, pentru că, potrivit spuselor sale, „este un om periculos”.

Ce spunea Laura Lavric despre sora sa

Am iertat-o, dar n-am uitat și în viața mea nu-mi mai trebuie pentru că este un om periculos. Acum caută împăcare, dar nu. Ca să faci în așa hal, să ștergi pe jos cu sora ta.

Mi-a terfelit atâția ani de muncă, și vorbele grele pe care a putut să le spună. Ca dovadă că aveam dreptate, am câștigat procesul.

Să fie sănătoasă și să nu mă mai considere niciodată sora ei. Niciodată! Așa soră nu poate fi!”, a declarat Laura Lavric.

Neînțelegerile dintre cele două surori datează încă din copilărie, interpreta de muzică populară dezvăluind în urmă cu ceva timp că sora ei o invidia, pe motiv că era mai talentată și i se acorda mai multă atenție. Războiul a luat, însă, amploare în momentul în care solista a făcut succesiunea după mamă.

Atunci, sora a acuzat-o că a făcut tot posibilul să o văduvească de moștenirea care i s-ar fi cuvenit. Scandalul dintre cele două surori a fost intens mediatizat la vremea respectivă, pe toate canalele media. Ulterior, au ajuns în instanță, unde Laura Lavric a avut câștig de cauză, însă nu așa cum și-ar fi dorit.