Laura Cosoi nu iese din casă după ce a născut! Ce mesaj a postat

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
18/06/2018, 18:45
Laura Cosoi nu iese din casă după ce a născut! Ce mesaj a postat GALERIE FOTO

Laura Cosoi (36 de ani) a născut acum o săptămână, însă nu iese nici acum din casă. Frumoasa actriță a postat astăzi un mesaj, pe o rețea de socializare, în care spune că nici acum nu îi vine să creadă că ceea ce se întâmplă e real.

„Rita a împlinit azi 1 săptămână ? Vai cum trece timpul şi ce frumos este! Noi suntem închişi în casă de când ne-am externat şi încă nu ne vine să ieşim ?”, a scris Laura Cosoi cu ocazia aniversării fiicei sale.

Laura Cosoi nu a mai ieșit din casă de când a născut. Ea preferă să se bucure alături de fetița ei de cele mai frumoase momente
Laura Cosoi nu a mai ieșit din casă de când a născut. Ea preferă să se bucure alături de fetița ei de cele mai frumoase momente

Laura Cosoi nu iese din casă după ce a născut

Laura Cosoi nu iese din casă nici măcar la o săptămână după ce a născut și ar admira-o pe micuța ei întruna. E foarte fericită și ar dori ca aceste momente să nu se mai sfârșească. ”Dupa ce am nascut, am mers in salon unde am ramas doar cu Rita si Cosmin, asa cum mi-am dorit. Am vrut ca aceasta experienta sa fie cat se poate de intima, in formula completa de trei. Cosmin m-a ajutat enorm si sunt sigura ca fara el, nastrea nu ar fi fost in forma ei completa, desavarsita. M-a sprijinit in toate felurile posibile. Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu, uitandu-ma la ei, m-am pomenit cu ochii in lacrimi. „S-a nascut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit in minte in acele clipe. Nu am putut sa nu ma gandesc la faptul ca noi, oamenii, suntem creatii perfecte, care, iata, se multiplica in forma lor perfecta. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar si faptul ca, toti suntem ai lui Dumnezeu! Suntem recunoscatori! Iti multumim Rita ca ne-ai ales si ca astfel avem sansa sa fim nemuritori, dand viata!”, a povestit Laura Cosoi după ce a născut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×