Laura Cosoi îşi măreşte familia? Actriţa a vorbit despre copii pentru prima dată după nuntă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/10/2015, 19:46
Laura Cosoi îşi măreşte familia? Actriţa a vorbit despre copii pentru prima dată după nuntă

Laura Cosoi si-a unit destinul cu cel al lui Cosmin Corticapean in urma cu doua luni. Acum e pregatita sa treaca la urmatorul nivel.

Laura Cosoi a vorbit cu sinceritate despre viata de familie si despre faptul ca isi doreste copii. De dragul acestora, blondina ar putea sa renunte chiar la unele dintre activitatile nelipsite acum din viata ei.

„La 30 de ani ştiam că voi avea o familie şi copii. Merg deja spre 34 de ani şi nu am copii, dar am o familie foarte frumoasă. O familie adevărată e cea care se construieşte şi se aşează în parametrii fireşti şi reali, fără să faci un efort să îi acorzi atenţie, trebuie să fie mereu prioritară , mereu trebuie să găseşti timp pentru familie. Dacă trebuie să fiu casnică voi face şi asta, dar, am alte aşteptări de la mine dar nu am nicio problema cu persoanele care fac asta. Mămicile să stea acasă, care au şi mulţi copii, şi mai bine. să stea acasă. Când voi fi mama, probabil mă voi opri, poate da, poate nu, nu m-am văzut casnică, dar nu înseamnă că nu voi fi”, a spus Laura la Antena Stars.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×