Laura Cosoi a născut, luni dimineață! Prima imagine cu fetița

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
11/06/2018, 15:29
Laura Cosoi a născut, luni dimineață! Prima imagine cu fetița GALERIE FOTO

Laura Cosoi (36 de ani) a născut, luni dimineață, o fetiță perfect sănăoasă. Vedeta a decis ca pe fetiță să o cheme Rita, un nume de origine spaniolă care i-a plăcut foarte mult mamei. Rita este prescurtarea numelui Margarita și înseamnă curaj, cinste și onestitate. Imediat după ce a devenit mamă, vedeta a împărtășit bucuria cu prietenii ei virtuali.

Mă tot întreabă prietenii și familia dacă mă simt pregătită pentru venirea pe lume a micuței noastre. Nu știu dacă sunt pregătită, dar probabil voi afla în curând. Însă știu că sunt informată, mă simt relaxată și de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze. Am alături de mine cel mai bun soț din lume, o familie care mă iubește și prieteni care mă înțeleg! Nu mi-am pregătit bagajul pentru maternitate pentru că nu voi avea nevoie de nimic. Doar de gândurile voastre pozitive, de kitul pentru stocarea celulelor de Baby Stem și de încrederea că totul va fi bine!”, a scris Laura Cosoi pe contul personal de socializare, în urmă cu câteva zile.

Laura Cosoi a născut

 

Laura Cosoi a născut, luni dimineață. Ea împărtășit imediat bucuria cu fanii de pe rețelele de socializare, iar aceștia nu au întârziat să o felicite. ” Felicitari ! Sa cresti mare si sanatoasa si sa-i asculti pe parinti!”, „Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!”, sunt doar două din mesajele primite de Laura Cosoi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×