Laura Codruța Kovesi, despre dosarul penal pe numele său: „Cam multe coincidențe”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 15:14
Laura Codruța Kovesi, despre dosarul penal pe numele său: „Cam multe coincidențe”
Ce spune Kovesi despre dosarul penal

Laura Codruța Kovesi reacționează pe tema dosarului penal întocmit pe numele său, chiar în momentul în care se află în cărți pentru preluarea postului de procuror-șef al Parchetului European. Fostul șef al DNA susține că în respectivul dosar există prea multe coincidențe care o pun pe gânduri.

Ce spune Kovesi despre dosarul penal pe numele său

Este clar că această chestiune cu dosarul penal, care … văd că este plin de coincidențe. Am înțeles că s-a început urmărirea penală exact înainte de a merge la audiere, după ce era un dosar vechi de un an de zile. O altă coincidență este după ce m-am întors. Deci mă întorc din Parlamentul European și primesc citație pentru când? Pentru 7 martie, când se votează din nou și se decide în Parlamentul European. Iarăși coincidență. M-am întrebat și eu, de ce nu am fost citată în 6 sau în 8. Adică sunt cam multe coincidențe aici.” , a declarat Laura Codruța în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, difuzată de Europa FM.

Reacție despre dosarul penal pe numele său
Reacție despre dosarul penal pe numele său

„ O să vedem cât de mult afectează, însă ceea ce este important de spus este că ceea ce ținea de mine, eu am făcut. Din punct de vedere tehnic, ca profesionist, eu treaba mi-am făcut-o. Acum este o decizie politică. Va depinde de politicienii români, de politicienii europeni, pe care dintre cei 3 candidați îl vor alege” , a mai spus fostul șef al Direcției Naționale Anticorupție

Detalii despre un moment dureros din viața sa

În altă ordine de idei, Laura Codruța Kovesi a vorbit și despr eun moment extrem de dureros, atunci când tatăl său a încetat din viață. „A fost un moment foarte greu pentru familie când a murit tata. Viaţa noastră s-a schimbat. Ne lipseşte şi ne e dor de el tot timpul. Avea momente când era supărat, dar tot timpul era optimist. Când am vorbit cu el la telefon, nu am simţit că sunt supăraţi de ceva. Niciodată nu mi-au zis să renunţ”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×