Lacrimi pe pagina de Facebook a tânărului sinucigaș! ”Oare noi îl iertăm?”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
05/06/2018, 15:25
Lacrimi pe pagina de Facebook a tânărului sinucigaș! ”Oare noi îl iertăm?” GALERIE FOTO
Tanarul si-a pus capat zilelor, dupa ce a pierdut 7000 de lei la păcanele

Pagina de Facebook a tânărului din Mioveni care s-a sinucis a devenit neîncăpătoare pentru mesajele care curg râu! Sute de prieteni, cunoscuți, dar și oameni care nu l-au cunoscut niciodată, au scris regretele lor pe pagina băiatului. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Cu toții spunem „Dumnezeu să-l ierte” dar oare noi îl iertam? oare noi oamenii îl iertam? când chiar și după moarte îl criticăm fără să ne dăm seama!? Că a vrut să se sinucidă, că avea datorii, că s-a omorât pentru câțiva lei…. etc, oare îl mai ajută cu ceva dacă noi căutăm răspunsuri?
Haideți oameni buni măcar acum să îl iertăm pentru ceea ce a făcut, să ne rugăm câtuși de puțin pentru el, să-i oferim puțină iubire iertându-l noi, oamenii, înainte să îi cerem lui Dumnezeu să o facă! A greși e omenesc dar a ierta e divin!!! Nu l-am cunoscut pe acest om, îmi pare rău că nu l-am cunoscut, poate îl voi cunoaște dar nu aici… nu acum… mai târziu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
, a fost mesajul unui internaut.

Lacrimi pe pagina de Facebook a tânărului sinucigaș

Cristian Calaman, în vârstă de doar 24 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor, după ce a pierdut la păcănele suma de 7000 de lei, împrumutată de la un prieten. Băiatul a intrat cu peste 100 de km/h într-un cap de pod. Medicii au spus că nu a mai avut nicio șansă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×