La doar 23 de ani, o ROMÂNCĂ a devenit cea mai tânără BUNICĂ din istoria omenirii! Dar să vezi CUM ARATĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
06/09/2017, 00:07
La doar 23 de ani, o ROMÂNCĂ a devenit cea mai tânără BUNICĂ din istoria omenirii! Dar să vezi CUM ARATĂ GALERIE FOTO

România are cu ce se „mândri”, după ce o compatrioată a reuşit să intre în Cartea Recordurilor. La doar 23 de ani, ea a devenit cea mai tânără bunică din întreaga istorie a omenirii!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Rifca Stănescu, o femeie de etnie romă stabilită în Marea Britanie, avea 12 ani când a născut-o pe Maria. A încercat să o convingă pe fata să nu-i urmeze exemplul. Nu i l-a urmat şi nu a născut la 12, ci la… 11 ani! Şi astfel Rifca, la doar 23 de primăveri, a devenit cea mai tânără bunică din lume!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sunt fericită că am devenit bunică, dar am visat altceva pentru fata mea”, a declarat Rifca Stănescu, pusă în faţa faptului împlinit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×