La ce a renunţat Cosmina Pasarin de dragul iubitului

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/04/2015, 14:04
La ce a renunţat Cosmina Pasarin de dragul iubitului

De dragul relatiei sau mai bine zis a iubitului, Cosmina Pasarin a fost nevoita sa renunte la mai multe lucruri. Printre acestea se numara si consumul de carne de porc, aliment total interzis in cultura partenerului ei. Cosmina Pasarin nu pare deloc a fi o persoana influentabila, insa, in cazul ei, dragostea pentru partenerul de viata a fost mai mare decat propriile placeri. Vedeta TV a renuntat la multe lucruri, doar ca sa nu-si compromita relatia.

A facut-o sa renunte complet la carnea de porc
De cativa ani, Cosmina Pasarin are o relatie cu medicul Neymar, cu care s-a mutat imediat impreuna. Desi nu sunt casatoriti, cei doi traiasc ca o adevarata familie. Totusi, pentru a ajunge in acest punct, de-a lungul timpului, Cosmina a fost nevoita sa faca mai multe sacrificii. Printre acestea sa renunte la multe dintre obiceiurile ei. Inca de la inceput, Neymar, de origine araba si cu religie musulmana, a facut tot posibilul ca Pasarin sa aiba aceeasi traditie cu a lui, cel putin din punct de vedere al regimului alimentar.

Cu alte cuvinte, Cosmina a renuntat complet la consumul carnii de porc. In plus, si-a convins si familia sa aiba acelasi obicei. Atunci cand Cosmina si partenerul ei ajung in vizita la parintii brunetei, in casa acestora nu exista nici macar miros de carne de porc.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×