La 101 ani, Anatolia a nascut un bebelus perfect sanatos! Ramai fara cuvinte cand afli cine e tatal micutului

Ionuţ Cataramă  
înMonden
08/08/2017, 17:00
La 101 ani, Anatolia a nascut un bebelus perfect sanatos! Ramai fara cuvinte cand afli cine e tatal micutuluiGALERIE FOTO

Anatolia Vertadella este o italianca a carei longevitate si spirit matern au facut inconjurul lumii. Femeia a devenit mama la varsta de 101 ani si a adus pe lume un bebelus perfect sanatos.

Femeia si-a pierdut sotul in anul 1998 si, desi a dat viata unui numar impresionant de copii, nu mai putin de… 16 (!), Anatolia a mai vrut sa traiasca inca o data acest miracol.

„Sunt atat de recunoscatoare ca am dat nastere celui de-al 17-lea copil. Aceasta este o adevarata binecuvantare si un testament pentru puterea Creatorului”, au fost cuvintele Anatoliei. Tatal baiatului a fost un donator anonim, de 26 de ani, pe care femeia l-a cunoscut pe internet. Cu toate că s-a spus că imaginile sunt false, vezi imagini in galerie foto cu copilul la aproape un an de la naştere.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×