L-am găsit pe primul soţ al Andreei Marin! Ce face Cristian, la 20 de ani după divorţul de ”Zână”

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
12/06/2018, 11:19
L-am găsit pe primul soţ al Andreei Marin! Ce face Cristian, la 20 de ani după divorţul de ”Zână” GALERIE FOTO

Primul soţ al Andreei Marin se numeşte Cristian Gheorghiţă şi trăieşte în Bucureşti. Acesta are o carieră fulminantă în marketing, fiind director al unui astfel de departament în cadrul unei firme prospere. Bărbatul a terminat cursurile unei prestigioase facultăţi din Statele Unite şi în toţi aceşti ani a ocupat funcţii foarte bine remunerate în firme de renume.

Pe plan personal, Cristian pare să o ducă la fel de bine. El este căsătorit cu femeia care i-a dăruit un băieţel. Cei doi par foarte fericiţi pe reţelele de socializare.

Primul soţ al Andreei Marin are o familie fericită

Andreea Marin şi Cristian s-au căsătorit în 1995, pe când vedeta avea  21 de ani. Andreea susţine că s-a măritat din dragoste, însă pe parcurs cei doi au realizat că au drumuri diferite în viaţă şi au divorţat amiabil, rămânând în relaţii bune.

Cristian este un bărbat destul de cunoscut în cercurile înalte ale Capitalei, mai ales prin natura job-ului său care îl aduce mereu în contact cu personaje destul de influente. Potrivit apropiaţilor, Andreea l-ar fi iubit enorm pe primul ei soţ, iar divorţul a lăsat urme adânci în sufletul vedetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×