Consiliul Naţional al PNL a decis să-l susţină pe Klaus Iohannis pentru încă un mandat la Cotroceni!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
11/03/2018, 15:57
Consiliul Naţional al PNL a decis să-l susţină pe Klaus Iohannis pentru încă un mandat la Cotroceni!

Consiliul Naţional al PNL a validat, duminică, susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedintele şi pe Ludovic Orban pentru a fi desemnar premier. Pentru susţinerea candidaturii lui Iohannis, au fost exprimate 817 voturi, din care 793 au fost pentru, iar 24 au fost declarate nule. În ceea ce priveşte candidatul PNL la funcţia de premier, au fost exprimate 821 de voturi, din care 686 pentru Ludovic Orban, 113 pentru Viorel Cataramă, iar 23 au fost declarate nule.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a anunţat că parlamentarii liberali vor depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, afirmând că vor strânge toate forţele politice din Parlament pentru a îndepărta coaliţia PSD-ALDE de la guvernare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Klaus Iohannis, susţinut de PNL pentru încă un mandat la Cotroceni

Ludovic Orban a promis că PNL va veni cu un program de guvernare, dar nu scris pe picior, ci cu răspunsuri serioase, profunde, bazate pe anaize şi pe studii de impact. Consiliul Naţional al PNL a adoptat şi o rezoluţie conform căreia toate filialele partidului sunt obligate să aibă pagină de Facebook şi site cu informaţii actualizate şi să promoveze dialogul prin social media.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×