Un karatist de 84 de ani opreşte un hoţ cu o singură lovitură de picior! VIDEO

Filon Stan   
în Hotnews
07/10/2017, 00:04
Un karatist de 84 de ani opreşte un hoţ cu o singură lovitură de picior! VIDEO

Un filmuleţ a devenit viral pe Internet. Scena este filmată într-un mall. Din imagini se vede cum un doi tineri merg liniştiţi prin magazin. Aceştia se apropie de un magazin, când unul dintre ei se pare că îi fură geanta unei femei. Pune mâna pe geantă şi faci câţiva paşi, apoi se opreşte.

Imediat o rupe la fugă în sens invers. O decizie nu foarte înţeleaptă. Un bătrân de 84 de ani a uitat complet de vârsta pe care o are şi, fără să stea pe gânduri, a intervenit ca să oprească hoţul care încerca să se facă nevăzut cu prada. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Karatistul octogenar face o piruetă în aer

Se poziţionează bine, parcă ia şi o poziţie de luptă, după cum se vede pe imagini, apoi loveşte scurt cu piciorul. Lovitura sa a fost eficientă, însă nu l-a doborât la pământ doar pe hoţ. În urma loviturii, cel care are de suferit este chiar octogenarul karatist, care face o piruetă în aer şi se prăbuşeşte la pământ.

Imaginile intervenţiei curajosului octogenar au făcut înconjurul lumii, iar mulţi au comentat că probabil bătrânul a făcut karate la viaţa lui. Filmuleţul se termină cu o mulţime de oameni care se strâng încet în jurul eroului care pare să nu mai mişte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×