Kamara a fost eliminat de la Ferma! Cine l-a învins în duelul de la Pro TV

Artistul Kamara a fost eliminat de la Ferma de Marius Crăciun, în ediția de marți. Regulile încep să se schimbe în emisiunea de la Pro TV. Chiar dacă până acum nu s-a întâmplat acest lucru, de acum încolo, cei care se vor duela pentru funcția de fermier-șef, se vor lupta și pentru continuitatea în Fermă.

Kamara a fost eliminat de la Ferma

După ce Kamara s-a luptat cu Marius Crăciun, cel care va coordona activitățile de la Văliug în această săptămâna, artistul a părăsit, cu regret, competiția. Mihaela Rădulescu, gazda emisiunii, i-a surprins foarte tare pe concurenții din show după ce i-a anunțat că, de acum, duelul pentru funcția de fermier se va lăsa cu eliminare. Nenorocoși au fost Kamara, ce a fost propus de Otilia Bilionera, și Marius Crăciun, cel pe care Diana Belbiță l-a vrut la conducere.

Cei doi au fost nevoiți să accepte noua regulă și au intrat motivați în arenă, fiecare cu gândul la familia sa, lucru care i-a întărit. Marius Crăciun a avut lacrimi în ochi când a povestit despre problemele financiare de acasă, dar și despre sacrificiile pe care a fost nevoit să le facă pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Artistul a fost învins de Marius Crăciun

Artistul a fost învins de Marius Crăciun

Pe de cealaltă parte, și artistul a avut un motiv important care l-a mânat în luptă: fiul său, Leon. Kamara a luptat pentru a-l ajuta să meargă din nou, căci micuțul de cinci ani suferă de o formă de parazilie cerebrală și are mare nevoie de o operație complicată și costisitoare pentru a avea o viață bună.

Vă reamintim că interpretul a învins doi concurenți pentru a-și păstra locul în Fermă, pe Remus Boroiu și Silviu Țolu. La finalul duelului cu instructorul de fitnes, Remus, Kamara a declarat: „Cred că motivaţia de a lupta pentru băiatul meu îmi dă o putere fantastică. Pe terenul de fotbal mi se spune gladiatorul. Am jucat şi cu capul spart şi cu maxilarul fisurat şi n-am simţit durerea până la final”.