Jurnalistul Andrei Gheorghe va fi incinerat

în Reality show
22/03/2018, 11:10
Jurnalistul Andrei Gheorghe va fi incinerat
Cei care l-au îndrăgit pe cunoscutul jurnalist îşi pot lua rămas bun în zilele de joi, 22 martie, şi vineri, 23 martie, la Galeria Mobius, Str. Mendeleev D.I. nr. 2, Sector 1, Bucureşti.  Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, psihoterapeutul Petruţa Gheorghe, a anunţat că dorinţa exprimată în nenumărate ocazii a fost ca la moartea sa să fie incinerat. 
 
Pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe apare şi un mesaj emoţionant: „Salutare, naţiune! Fiul tău Andrei a plecat dintre noi, a plecat aşa cum a venit, ca o explozie care nu ştie să ceară voie la nimic. Fiul tău Andrei a fost şi fiu rispitor, şi cel mai blajin creştin. Fiul tău nu s-a temut să fie liber, să spună ce crede, să trăiască cum crede. Şi-a iubit copiii, familia şi femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisă şi online-ul, filmele şi toate manifestările culturale inteligente. Iubea şi ştiinţa sau poate mai degrabă o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scăpat neiubit de Andrei. Şi da, ştia să certe pe măsura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel până la tine, Naţiune. Certa somând o schimbare, nu-i făcea plăcere, spera ca ceilalţi să înţeleagă, să evolueze, să crească, chiar şi împotriva dorinţei sau putinţei lor. Aşa era el, Naţiune, fiul tău Andrei, iubitul meu bărbat, minunatul lor tată şi senzaţionalul vostru coleg mai mare, dar nu atât de mare încât să fi trebuit să plece… Stătea prost cu răbdarea, s-a grăbit…”.
 
Vestea morţii lui Andrei Gheorghe, la vârsta de 56 de ani, a luat prin surprindere pe toată lumea, prietenii, dar şi fanii transmitând mesaje de condoleanţe. Cauza morţii a fost stabilită ca stop cardio-respirator. 
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×