Doliu în presă! Un cunoscut jurnalist de investigaţii a murit înecat la Costineşti

Filon Stan   
în Hotnews
04/09/2017, 20:02
Doliu în presă! Un cunoscut jurnalist de investigaţii a murit înecat la Costineşti

Jurnalist înecat în Marea Neagră! Anunţul trist a venit pe Facebook! Jurnalistul Cristian Ciocoiu a încetat din viaţă, duminică după-amiază, după ce a vrut să facă o baie în mare, în staţiunea Costineşti.

Anunţul trist a fost făcut de o colegă din presă, care şi-a exprimat public regretul faţă de pierderea acestuia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Jurnalist înecat în Marea Neagra. Anunţ dureros

Am stat mult pe gânduri până să scriu. Că încă îmi pare ireal şi nedrept. Şi parcă odată spus, devine cumva… definitiv. Cristi Ciocoiu a murit. S-a înecat la Costineşti, azi dupăamiază. Ma rog pentru sufletul lui. Ştiu ca şi voi, toţi cei care aţi împărţit cu el zile de birou, nopţi de teren şi bucăţi de viaţă, o veţi face. Va ţin la curent cu restul detaliilor… Dumnezeu să-l odihnească„, a scris pe Facebook jurnalista Oana Costea.

Cristian Ciocoiu a fost reporter de Investigaţii la EvZ în perioada 1993-1997. El se retrăsese din presă, după ce a scris pentru mai multe publicaţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×