Jugaru nu mai e… Shukaru! Nevoia de bani l-a împins la o reprofilare radicală

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/03/2017, 21:17
Jugaru nu mai e… Shukaru! Nevoia de bani l-a împins la o reprofilare radicală GALERIE FOTO

Publicul care îl ştie pe Gabi Jugaru din perioada cât era ”regele păcălelilor”, îl vede acum pe scenă, reprofilat în cântăreţ, şi ar putea crede că-i o farsă a sa! Gabi Jugaru s-a lepădat de farse – aşa trăieşte mai puţin periculos -şi, mai nou cântă muzică de petrecere la evenimente private şi poate fi văzut în programe de restaurant, căci pe sticlă nu mai apere. Fostul protevist, actualmente prezentator al emisiunii ”Hai acasă” (Naţional FM), Jugaru Shukaru a terminat munca la primul album cu melodii pe care le-a compus, dar şi adaptări de piese greceşti şi din folclorul nostru. Gabi Jugaru (50 ani) a fost ajutat de chitaristul arădean Teo Boar dar şi de veteranul clăpar de la Compact şi Pasărea Colibri, Vlady Cnejevici, alături de care a intrat în studio. Prezentatorul şi-a făcut specializarea şi în muzica lăutărească pe lângă Ionică Minune, cel mai cunoscut acordeonist al genului amintit cu care a încercat să facă echipă bună.

Fostul concurent la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” (Pro TV) nu o duce tocmai bine nici financiar (a dat faliment cu restaurantul pe care îl avea acasă, în propria curte, de asemenea, un magazinde second-hand), nici cu sănătatea. El a abandonat respectiva emisiune invocând motive medicale. În urmă cu doi ani, Jugaru a ajuns în spital în stare gravă fiind internat de urgenţă la Spitalul Colentina în urma unei crize pancretice. Spital de unde a ”fugit” pentru a prezenta un spectacol caritabil. El a urcat pe scenă cu perfuzia în mână, curaj pentru care a fost mult aplaudat de cei prezenţi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×