Jobul ideal pentru bărbaţi, dar şi pentru unele femei, se află în Marea Britanie!

Filon Stan   
în Hotnews
14/09/2017, 00:10
Jobul ideal pentru bărbaţi, dar şi pentru unele femei, se află în Marea Britanie!

Jobul ideal se află în Marea Britanie! Cei care se încumetă să lucreze aici, vor fi obligaţi prin fişa postului să bea bere în timpul serviciului, vor primi bani pentru asta şi vor lua parte şi la cercetări ştiinţifice. Despre concediul oferit de angajator nu se ştie nimic, deoarece niciun angajat nu vrea zile libere! Cercetătorii de la Universitatea din Nottingham caută degustători profesionişti de bere. Oferta este una cât se poate de seriosă.

Potrivit Nottingham Post, unul dintre obiectivele acestei cercetări este de a afla cum conţinutul de alcool şi timpul pot afecta aromele în bere. Pentru a răspunde la aceste întrebări, aceştia recrutează şi antrenează oameni pentru a putea identifica mirosuri şi arome specifice. Industria berii încearcă să înveţe mai multe pentru a îmbunătăţi calitatea ingredientelor, procesele de fabricare a berii şi, în cele din urmă, berea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Job – ul ideal! Degustătorii, experţi după şcolarizare

După antrenament, degustătorii de bere vor putea identifica o aromă de cafea într-o bere neagră, vor detecta malţul sau vor simţi mirosul de pin dintr-o bere care foloseşte hamei Mosaic. Nu numai că aceşti degustători profesionişti de bere vor răspunde la întrebările unor cercetători, dar vor afla exact ce mirosuri şi arome se află în halba lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×