JOACĂ DUR! Valentina Pelinel îi mai dă o „palmă” soţiei lui Borcea: „Eu consider că am o familie deja, este aproape gata”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/02/2016, 11:15
JOACĂ DUR! Valentina Pelinel îi mai dă o „palmă” soţiei lui Borcea: „Eu consider că am o familie deja, este aproape gata” GALERIE FOTO

In aceasta perioada, Valentina Pelinel traieste cea mai placuta, dar si spumoasa perioada a vietii sale, fiind insarcinata in a 24-a saptamana cu un baietel. Vedeta este tot mai activa pe Facebook si nu pierde niciun prilej sa vorbeasca despre bebelusul ei.

Valentina, ce vad eu in aceasta fotografie este grozav! ” Iti sta extraordinar de bine graviduta!”, a comentat o fana la una dintre ultimele poze, postate de la New York. „In sfarsit ti se vede burtica si iti sta super graviduta! Pupici”, a scris o alta, iar prietena ei, antrenoarea de fitness Luminita Niculescu a pus punctul pe “i”. „Cred ca o sa-l faca fotbalist. Nu stiu, dar, in orice caz, ii place gimnastica. Este bine in timpul gimnasticii, ceea ce este perfect, pentru ca va fi un viitor sportiv! Da din picioruse? Da, e activ e odata cu noi”, a spus vedeta.

Pe de alta parte, si Valentina Pelinel se gandeste deja la viitor. „Eu consider ca am o familie deja, este aproape gata”, a declarat recent blondina intr-un interviu, desi Gigi Becali a marturisit ca finul sau nu va divorta de Alina Vidican.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×